Angry face
RSS

sobota, 02. april 2011

Prispeli smo v ZDA

Naša strokovna eksurzija se je začela.


Preko Londona in čez čudovito Grenlandijo smo srečno in brez zapletov, a z obilo komedij in prispeli v ZDA.


Izkoristili smo priložnost in se slikali na najlepšem pločniku letališča v Los Angelesu in se s posebnim avtobusom podjetja Alamo odpeljali na prevzem naših avtomobilov.Kljub temu, da smo rezervirali 3 avtomobile, smo na Alamu lahko spremenili rezervacijo in se naprej odpeljali z dvema Suburbanoma, ki sta super avta :)


Izkazalo se je, da nam je ena GPS navigacija odpovedala, tako da smo se sporazumevali kar po radijskih postajah. 


V Los Angelesu smo se sprehodili skozi kitajsko četrt, pojedli v tipični ameriški restavraciji, ogledali smo si Nebotičnike in se odpravili na tekmo LA Kings.  
Sprehod po mestu nas je popeljal tudi do športne dvorane Staples center, kjer mesto Los Angelesa zastopajo ekipe LA Lakers in LA Clippers (NBA), LA Sparks (WNBA) ter LA Kings (NHL)

"Let's go Kings" je med tekmo LA Kingsov odmevalo po prelepi dvorani. Američani znajo pripraviti pravi "show", saj športno dogajanje popestrijo z raznimi dogodki kot so nagradne igre, ... 
Med sprehodom po Los Angelesu je Klemen s skokom poskušal doseči vrh nebotičnika.


Bližal se je že konec večera, tako da smo ga hitro izkoristili in se ustavili še v Hollywoodu, kjer nam je starka za nekaj zelencev ponujala večno srečo v nebesih. 


Na ulici slavnih, ki je dolga več kilometrov smo našli številne idole in fotografija je bila seveda nujna :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar