Angry face
RSS

petek, 15. april 2011

Juniper Networks in izlet do oceana

Danes zjutraj (sedaj že včeraj) smo se ponovno podali proti Silicijevi dolini, ki smo jo dodobra spoznali že prejšnji teden. Obiskali smo podjetje Juniper Networks, kjer razvijajo visoko zmogljive mrežne rešitve in v zadnjem času zelo uspešno konkurirajo večjemu konkurentu na tem področju Ciscu. Naš obisk je bil sestavljen iz treh predavanj in obiska njihovega podatkovnega centra, ki je namenjen podpori njihovemu razvoju. V enem od predavanj pa smo spoznali njihov najnovejši produkt QFabric, ki bo poskušal zadostiti potrebam po eksponentni rasti internetnega prometa in reševal težave pri nadzoru in prenosljivosti bodočih virtualnih strežnikov v oblaku.

Nazaj v San Francisco se nam nekako ni mudilo in tako je hitro padla odločitev za uro dolgo vožnjo proti obalnem mestecu Santa Cruz. Ostavili smo se na plaži v bližini marine ter se ponovno prepričali, da je voda v oceanu ledeno hladna. Poskrbeli smo še za fizično aktivnost v obliki igranja odbojke na mivki in se nastavili soncu.
Zvečer smo se vrnili nazaj v San Francisco, kjer bomo ostali še do konca tedna, potem pa nas pot vodi preko nacionalnih parkov in doline smrti do Las Vegasa.

Pa lahko noč...

Ni komentarjev:

Objavite komentar