Angry face
RSS

torek, 05. april 2011

Končno - pot proti Silicon Valleyu


Tudi drugi dan je bil zanimiv. Navigacijska naprava je našla krajšo pot, ki je vodila čez gore. Po uri vožnje nas je na cesti presenetilo podrto drevo. K sreči sta se mimo najprej pripeljala dva surferja z ročno žago in pa možakar z ogromnim SUV-jem in vlečno vrvjo, tako da smo s skupnimi močmi odstranili oviro.

Veselje, ko nam je uspelo premagati prelaz.

Nadaljevali smo z vožnjo po čudoviti pokrajini, ki pa jo za svoj poligon uporablja ameriška vojska. Vozili smo s sklonjenimi glavami, da nas ne bi zadel kakšen tank.


Ob 15.00 smo končno prispeli v Silicijevo dolino in obiskali podjetje Microsoft - natančneje njihov tehnološki center tukaj v Silicijevi dolini. Prvi obisk - IBM pa smo zaradi prej omenjenih dogodivščin zamudili.

Podjetje smo obiskali skupaj s skupino študentov ELEKTRA iz Fakultete za elektrotehniko, ki so nas seznanili tudi s koristnimi napotki glede bivanja v Silicijevi dolini


V Microsoftu so nam pripravili krajše predavanje o delu v njihovem tehnološkem centru, ogledali pa smo si lahko tudi njihov podatkovni center.

Ni komentarjev:

Objavite komentar