Angry face
RSS

torek, 17. maj 2011

SeaWorld Orlando

Medtem ko je ena skupina v Miamiju raziskovala najbolj južne predele Floride, se je druga skupina odpravila nekoliko severneje v Orlando, kjer si je ogledala SeaWorld. To je zabaviščni park, ki je osnovan na predstavah, kjer so glavne zvezde morske živali.
Prva izmed predstav, ki smo si jih ogledali je vključevala akrobacije z orkami, ki so dodobra zmočile nič hudega sluteče obiskovalce v prvih vrstah. Poleg tega so prikazale različne akrobacije v zraku in vodi.


Navdušila je tudi predstava z delfini, ki so prikazali nekaj osupljivih trikov. Pri enem izmed njih sta dva delfina dvignila svojega skrbnika iz vode v stoječem položaju in ga "katapultirala"  v zrak.
Najbolj zabavna pa je bila predstava z morskimi levi, kjer so bili skrbniki živali hkrati tudi igralci, ki so s svojimi živalmi prikazali zgodbo o iskanju izgubljenega zaklada dopolnjeno z obilico humorističnih vložkov.
Poleg posameznih predstav smo si ogledali še več akvarijev in drugih razstav. Med njimi je bil posebej zanimiv akvarij, skozi katerega se lahko sprehodiš skozi poseben steklen tunel, medtem ko nad in okoli tebe plavajo morski psi. V enem od akvarijev pa smo se lahko dotaknili morskih bičev, ki so plavali v krogu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar